Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki pecik-57 mag

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duza owce,ktora juz kompletnie sie nie nadaje na 2 akt.Poleccie cos fajnego,najlepiej peciora z duza iloscia zycia i dobra defensywa!

Opublikowano

Może jakiś krzaczek. Myśle że norm na 40lvl chyba dał by rade i kosztuje tylko 500k xD

Opublikowano

Na Krzakogonika nie mam hajsu,mam 500k co musi mi starczyc glownie na poty wiec cena w tych granicach!No chyba,ze znacie jakis extra sposob w jaki moge szybko zarobic

Opublikowano

Jeśli masz 57 poziom to idź spróbować podropić piórka (o ile ci podropią w tym miejscu i bd miał farta)na Górze Krem :) Zbieraj kaske z dropu na BB,Lodołamacz(po wygranym kaske też się dostaje), nupki na ND(30 lvl , 30 cp i masz :) ), re-sell, drop z mobków(jakieś śmieci typu wilcza skóra, pancerz chrząszcza i te inne to też kaska leci za to :)), drop kasy z mobków i to chyba tyle. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dla Ciebie odpowiednim wyborem byłby klasyczny krzaczek. nawet dobra defensywa + ogłuszenie + dobry atak.

Opublikowano

Dobra zebralem w koncy kase,mam 3kk.Napiszice mi jakiego krzakogona kupic i jak sie wpisuje jego nazwe w nosbaarze zeby mi wyszukalo

Opublikowano

Zgadzam się z up Super Święty Krzakogon będzie najlepszy + możesz go dropnąć z pudełek od skarpet lub kupić go teraz dosyć tanio bo jest event ;) A ten krzak + Holka = Destroy :D dajesz mu bufka holki dajacy 50 resa na mrok i energie swiatla i juz cisnie sam za cb i jest on dobry na akt 2 ( Mobki Mroku itd :P)

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...